Dit zijn de tien (verrassende) toepassingen van Single Pair Ethernet

DE CRUCIALE TECHNOLOGIE VOOR DIGITALISERING VAN ONZE WERELD

Ook in industriële sectoren staat digitalisering voorop en het Industrial Internet of Things (IIoT) groeit hard door. Dat heeft een aantal consequenties:

  • Er zijn steeds meer communicatiepartijen met een groeiende behoefte aan steeds snellere, stabiele netwerkverbindingen.
  • Het ‘traditionele ethernet’ is lange tijd de basis geweest voor de intelligente netwerkvorming van apparaten in allerlei (industriële) toepassingen. Maar, voor de toekomst zal het Single Pair Ethernet (SPE) het voortouw moeten nemen.

Waarom is SPE zo belangrijk voor de toekomst van industriële installaties?

Om te begrijpen wat Single Pair Ethernet precies kan betekenen in de verdere digitalisering van industriële installaties, kijken we naar de belangrijkste kenmerken en toepassingen. Daarom stelden de experts van Phoenix Contact een whitepaper samen over de tien verrassende toepassingen van Single Pair Ethernet
 
In deze whitepaper leest u alles over dé redenen waarom SPE een stabiel en onmisbaar fundament is voor Operations Technologie (OT) van de toekomst.

Download de whitepaper

Uw gegevens
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Functie
Bedrijfsnaam

Afspraak met één van onze experts?

Wilt u direct weten wat Single Pair Ethernet kan betekenen voor uw specifieke situatie? Maak dan direct een afspraak met één van onze experts.

Plan een afspraak