Webinar:

ONTDEK 6 SLIMME OPTIES VOOR MACHINEBEKABELINGVoldoet uw machine aan de eisen van morgen? Door de bekabeling per module te regelen, blijft u maximaal wendbaar. Veranderen de wensen van uw klant? Dan kunt u de bekabeling van een module snel aanpassen, zonder de gehele machine om te bouwen. En wist u dat u het aantal kabels kunt verminderen door safety- en I/O-kabels te integreren? Het resultaat is een efficiënt bekabelde machine met slimme aansluitmogelijkheden. Zo hebt u met minder kabels meer mogelijkheden.

Modulair bekabelen heeft de toekomst. Daar zijn wij van overtuigd. In ons webinar hebben wij zes bekabelingsconcepten voor u uitgewerkt: van klein tot groot en van beperkt modulair tot volledig modulair. 

Tijdens ons webinar lichten wij deze zes bekabelingsconcepten toe. Het juiste concept voor u is afhankelijk van verschillende factoren. Maakt u gebruik van een standaard klemmenset of SAC box? Is uw schakelkast losstaand of geïntegreerd? En gebruikt u standaard klemmen of functionele klemmen? Allemaal factoren die van invloed zijn bij de keuze voor het beste bekabelingsconcept. 

Ontdek alle bekabelingsconcepten. Vul onderstaand formulier in en bekijk ons webinar direct.

Uw gegevens
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Functie
Bedrijfsnaam
Ik ben op de hoogte gesteld van de informatie over de gegevensverwerking van mijn persoonsgegevens in de privacyverklaring. Ik sta het creëren van een gebruikersprofiel toe zodat de toegestuurde informatie aansluit bij mijn persoonlijke interesses.

Ons team van specialisten levert niet alleen een passende oplossing, maar biedt ook deskundig advies en ondersteuning.

100% techneuten

Ons gespecialiseerde team helpt u de beste keuze te maken. We kijken met u mee en zorgen dat onze producten aansluiten bij al uw vragen en wensen.

Altijd meer dan 1 oplossing! 

Samen bespreken we uw situatie en selecteren we de beste oplossing.

Totaalconcept

Ook na het leveren van onze producten staan wij voor u klaar.

Integratie

Dankzij ons brede aanbod aan oplossingen en de deskundige ondersteuning bent u verzekerd van een goede integratie met bestaande systemen.

Phoenix Contact helpt uw innovatie vorm te geven, door altijd meer dan één oplossing te bekijken. We zoomen samen uit en maken een passend oplossingsconcept. Meer weten welke oplossingen voor u mogelijk zijn?